«Det var vekkelsesluft over landet»


Hva har «Broder Aage» å fortelle oss i dag? Og hvor er det blitt av vekkelsesluften i dagens Norge?

Forfatter Jon Gangdal og trubadur og tidligere pastor Trygve Wikstøl tar oss med på en flott musikalsk og verbal reise gjennom Aage Samuelsens fantastiske og krevende liv som evangelist, musiker – og menneske.

Jon Gangdal (69) er forfatter og foredragsholder. Han vokste selv opp i Skien på 1960-tallet, og dukket dypt i den kjente predikantens liv og virke da han sammen med Tor Edvin Dahl skrev en biografi om ham i 1996. Gangdal har senere holdt «bekjentskapet» vedlike – også med hans familie.

Trygve Wikstøl, tidligere pastor, reiser nå land og strand rundt med gitaren og har forestillinger for barn og voksne. Denne høsten har han blant annet en oppsetning med Aage Samuelsens liv, med sang, bilder og muntre fortellinger.

Disse to har i denne forestillingen forent sine krefter i en helt ny forestilling! Vi kan virkelig glede oss til en kveld som vil by på god historieformidling, latter og allsang.

Benytt muligheten til å oppleve denne unike forestillingen av Gangdal og Wikstøl som fremføres for første og muligens eneste gang!

Tilbake