Ledig stilling som kirketjener/ klokker, med renhold

Vi har ledig 25 % stilling som kirketjener / klokker i Siljan kirke og Grorud kapell fra 1. august 2018.
Arbeidet som kirketjener / klokker er knyttet til gjennomføring av gudstjenester, vielser, konserter og renhold.

Arbeidsoppgavene vil blant annet være:

• Klargjøring av kirken før og etter kirkelige handlinger.
  • Kirketjener/ Klokker ved gudstjenester, vielser, konserter med mer.
  • Renhold

Kirketjener / klokker arbeider etter vedtatt gudstjenesteplan, men fortrinnsvis på søndager og helligdager med en frihelg pr måned.

Renhold er tre timer ukentlig og gjennomføres på hverdager.

Vi søker personer som er imøtekommende, ansvarsbevisst og kan samarbeide med andre. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Opplæring blir gitt.

Det åpnes for å kunne søke på deler av stillingen.

For stillingen gjelder lønns- og arbeidsvilkår i henhold til gjeldende kirkelige tariffavtaler, lover og regler. Søkere må være medlem av den norske kirke.

Søknad sendes til Siljan menighetskontor, Sentrumsveien 87, 3748 Siljan eller på epost til kirkevergen@siljan.kirken.no

Søknadsfrist: 27. april 2018.