Velkommen til Babysang

Vi tilbyr to forskjellige kurs våren 2018

Borgestad, Gjerpen, Siljan og Skien menigheter arrangerer sammen babysang denne våren.

Vi tilbyr to forskjellige kurs:
De første strofene - 10 uker til 7 mnd. Mandager kl. 11:45-12:30
Opp og stå, ut og gå - 8 mnd. til 1,5 år Mandager kl. 10:00-10.45

Oppstart: Onsdag 31. januar. Sted: Gjerpen Prestegårdsstue Adresse: Håvundvn. 5 (Forpakterboligen ved Gjerpen Prestegård)

Info om de to kursene

De første strofene - 10 uker til 7 mnd.:
Dette kurset har fokus på de gode, gamle barne-reglene, små sanger/sangleker, rim, enkle danser og deilig avslapning med bånsuller. Alt er tilpasset de minstes behov for nærhet, trygghet og kos. Kurset har som mål å øke og inspirere til kosestunder med rim, regler og små sanger i hverdagen. Mamma eller pappa må være med.

Opp og stå, ut og gå - 8 mnd til 1,5 år:
Her er aktivitetsnivået høyt og vi leker oss gjennom sanger og ulike danser. Fokus på ulike instrumenter for å oppøve evnen og gleden ved ulike rytmer. Vi går på jakt etter mamma eller pappa bak tynne skjerf og omvendt. Opp på hesten og ut i blesten, her er det ingen hvilestund! Sangene, reglene og de ulike aktivitetene er hentet fra aktuelt materiale for denne aldersgruppen. Mamma eller pappa må være med.

Felles lunsj:
Kursene bindes sammen med felles lunsj kl. 10.45-11.45.

Datoer:
31. jan. / 7. - 14. - 28. feb. / 7. - 14. - 20. mars

Hvem møter du:
Kateket Karin Fjose Olsen og Menighetspedagog Laurie Kjernald

Pris:
kr. 200,-

Spørsmål?
Rettes til Karin Fjose Olsen. Jeg kan nåes på epost eller tlf. karin.fjose.olsen@skien.kommune.no kontortelefon 35 50 63 40/mobil 92 28 50 52

Klikk her for påmelding (Helst innen 23. januar)