Navnet minnelund

Navnet minnelund er et området for gravlegging av urner på Siljan kirkegård.

På minnelunden er det et felles minnesmerke hvor det monteres navneplater for de avdøde. Det finnes ingen anvisning på hvor de like urnene er satt ned.  Pårørende kan være med på urnenedsettelsen slik at det vet hvor urnen er plassert.

Navneplate

På felles minnesmerke monteres det en navneplate i helstøpt bronse i størrelse 8 x 15 cm. På denne inngraveres navn, fødselsdato og dødsdato. Font og størrelse er fastsatt og kan ikke endres. Bestillingsskjema fås på menighetskontoret.

Blomster, lys og stell

Det er satt ned vaser til blomster på sokkelen til minnesmerket. Man kan også legge ned krans ved siden av disse. Gravferdsmyndighetene vil sørge for å fjerne visnes blomster og brukte lys, samt holde området i orden. Det er ikke anledning til å legge andre gjenstander på området.